7 Aralık 2009 Pazartesi

Neşeli Hayat

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Bugün neşeli hayatı izlemeye gittim aslında giderken çok ümitliydim tv'de filmi baya övüyorlardı biraz hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim.Aradan önce orta şekerli giden filmin temposunun ikinci bölümde artacağını düşünürken daha da düştü.Ama Yılmaz Erdoğan'ın oyunculuğu gerçekten muhteşemdi.Yine de Türk sinemasında hatrı sayılır bir yere koydum bile ben bu filmi.Aranızda gidenler varmı? Acaba benim beklentilerim çok arttığı için mi bana öyle geldi?

5 yorum:

  1. arkadaşımla birlikte gittik ve beğenmedik..ciddi ciddi kötü bir film izledik..demek ki hala beklentileri bırakıp gitmek lazım Türk Filmlerine..

    YanıtlaSil
  2. evet canım bu zamana kadar evet çok çok güzel dediğim tek türk filmi babam ve oğlum'du belki oda duygusal halime denk geldiğinden bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  3. çok kötüydüü yaa maalesef:)

    YanıtlaSil
  4. canım bide şu kelime doğrulamayı kaldırsan olmaz mı?

    YanıtlaSil
  5. ayni düsünceleri paylasiyorum seninle. yilmaz erdogan demis ki: bu film harika oldu bu filmin kalitesini gecen bir film daha yapabilir miyim bilmiyorum. bende bunu duyduktan sora baya bi ümitlenmistim. girdim ve hayal kirkligina ugradim. o kadar da iyi degildi...

    YanıtlaSil